Despre

Avantajele colaborӑrii cu un broker de asigurӑri

Știm cӑ ai nevoie de asigurӑri. Toți avem nevoie sӑ ne asigurӑm locuința, mașina, afacerea, pensia etc sau sӑ ne asigurӑm cӑ persoanele dragi vor avea din ce trӑi ȋn cazul dispariției noastre. Ai auzit de anumite companii de asigurӑri datoritӑ reclamei lor. Poate ai prieteni care ți-au spus despre compania  unde au ei asigurӑrile cӑ este bunӑ sau proastӑ.

 Dar cum poți știi cu siguranțӑ cӑ oferta acelei companii de asigurӑri este potrivitӑ pentru tine sau nu? Aici intervenim noi.

Un broker de asigurӑri face munca cea mai grea pentru tine

Ai nevoie  de cea mai bunӑ ofertӑ pentru tine și pentru familie ta. Dar gӑsirea celei mai bune oferte de asigurare presupune multe cӑutӑri. Sӑ faci aceste cӑutӑri pe cont propriu ȋnseamnӑ multӑ muncӑ. Ar trebui sӑ dai telefoane, sӑ cauți pe internet etc și sӑ cauți printre ofertele sutelor de companii de asigurӑri pentru a o gӑsi pe cea mai bunӑ, cea mai potrivitӑ pentru tine.

Suntem parteneri Destine Broker de Asigurare SRL

Echipa noastră este formată din asistenți în brokeraj profesioniști care îsi desfășoară cu entuziasm activitatea în piața asigurărilor din România.

Intermediem polițe de asigurare pentru următoarele societăți:

[URIS id=281]