Termeni și condiții

Termeni și Condiții de Utilizare

Site-ul broker-asigurari.eu este disponibil oricărei persoane fizice sau juridice care dispune de o conexiune la internet. Accesul și folosirea site-ului și a produsului oferit implică acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

1. Informații personale

Pe site-ul nostru există sectiuni unde vi se vor cere datele personale reale, și anume: în cazul formularului de comandă a produselor și în cazul formularului de contact.

Trebuie să înțelegeti că, în cazul furnizării unor date greșite, acțiunile la care vă înscrieți se află în imposibilitate de funționare.

2. Folosirea datelor personale în scop publicitar

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare și vor fi utilizate pentru realizarea de rapoarte statistice.

De asemenea, prin furnizarea datelor personale sunteți de acord sa primiți periodic și fără o avertizare prealabilă, informații cu scop și caracter publicitar sau informațional privind produsele și serviciile oferite, inclusiv modificări ale produselor utilizate.

Acește înștiințări au caracter pur informational sau publicitar, dumneavoastră neavând nici o obligație prin primirea și acceptarea acestora și putându-vă dezabona în orice moment, în cazul în care nu mai doriți să primiți vești de la noi.

3. Securitatea datelor personale

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. broker-asigurari.eu se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terți și să le utilizeze strict pentru uzul relației dintre client și broker-asigurari.eu. Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

broker-asigurari.eu se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date sau sa înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului broker-asigurari.eu, de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul broker-asigurari.eu, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si a produselor si serviciilor furnizate si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului broker-asigurari.eu implicand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, sunt proprietatea broker-asigurari.eu si sunt aparate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea sau modificarea fara acordul broker-asigurari.eu a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Accesul la site

broker-asigurari.eu garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara un acord prealabil in scris.

6. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

7. Luare la cunostinta

Folosind site-ul broker-asigurari.eu luati la cunostinta si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare.